Busreis Milaan

Busreis Milaan

Met de bus naar Milaan. Ja, dat is echt wel een belevenis. Waarom naar Milaan? Omdat deze wereldstad echt alles heeft voor iedereen. Of je nu van kunst houdt, van mode, van lekker eten en drinken, musea en prachtige bezienswaardigheden, in Milaan kom je helemaal aan je trekken. De afstand van Utrecht naar Milaan is ongeveer 1050 kilometer. En dat is een ideale afstand voor een busreis. De totale reis duurt ongeveer 17 uur.
<
<

Informatie Busreis Milaan

Voordelen van een busreis

In principe zijn er genoeg opstapplaatsen door heel Nederland. De bus heeft vandaag de dag een fijne airconditioning aan boord, een toilet, een goede koffiebar en wat ook erg belangrijk is, heerlijke stoelen. Alsof je thuis zit zeg maar.
Een ander voordeel is dat je zelf niet hoeft te rijden. Je wordt gereden. Je kunt lekker relaxed naar buiten kijken en een babbeltje maken met je partner of met andere busgenoten. Gezellig toch en je leert elkaar ook wat beter kennen.
En, ook erg belangrijk, je komt altijd fris en monter in Milaan aan!

Overnachten

Het is mogelijk om onderweg te overnachten want 17 uur achter elkaar in de bus is erg lang. Van tevoren heb je je hotel al geboekt. Je komt daar laat tegen de middag aan. Nadat je de koffer hebt uitgepakt op je luxe hotel kamer ga je eerst wat drinken aan de bar. Je zet ook meteen je kennismaking voort met je busgenoten. Het wordt steeds gezelliger en je bent nooit alleen. In de avond wacht er een heerlijk diner en daarna ga je de stad in. Je kunt souvenirs gaan kopen en daarna met z`n allen een kroeg induiken. Voordat je het weet moet je weer terug naar je hotel om daar te genieten van een heerlijke nachtrust. Tsjonge jonge, dat is nu echt het vakantiegevoel. Niks moet en alles kan!
Na de prima nachtrust en na de het ochtendgebeuren staat er een geweldig ontbijt voor je klaar. Daarna de koffer ophalen en de bus weer in voor het laatste deel van de reis naar Milaan.

De aankomst in Milaan

Op dezelfde dag kom je aan in deze wereldstad. Je kijkt je ogen uit en dat kan omdat je niet hoeft te rijden. Wat is dat toch heerlijk zeg, laat de Milanezen maar toeteren en schreeuwen!
Je komt even later aan in je hotel dat als basis dient voor je tripjes naar allerlei bezienswaardigheden en naar nog veel meer. Na het opfrissen en uitpakken ga je eerst een drankje drinken aan de bar. Een paar uurtjes later zit je te genieten van heerlijke gerechten en de wijn zal wel rijkelijk vloeien. Wat kan jou het schelen…je hebt toch vakantie. Je bent met de bus dus je hoeft niet te rijden. Na een verdiende nachtrust gaat het nu beginnen.

Tijd te kort in Milaan

Dat zul je zeker wel komen. Milaan is zo groot, zo imponerend en zo overweldigend dat je het niet redt om alles in één keer in je op te nemen. En in principe hoeft dat ook niet. Ga je de volgende keer toch weer met de bus naar Milaan!
Je brengt bezoeken aan de leukste plekjes, de mooiste musea, aan de grootste en duurste winkels. Je pakt een drankje op een terrasje en eet wat in een klein restaurantje. Jonge jonge, wat is het leven toch mooi, wat is het leven toch goed!
En voordat je er erg in hebt komt de laatste vakantiedag al weer in zicht. Jammer, natuurlijk, maar je hebt genoten, van Milaan en van je busreis naar Milaan en daar ging het om.

Weer naar huis

En zo stap je weer in de bus. Je bent misschien niet zo vrolijk maar dat behoor je wel te zijn. Je hebt tenslotte alles in Milaan gedaan wat je je voorgenomen had. Je moet tevreden zijn. Mooi, gelukkig! Na een fijne overnachting onderweg komt ons land weer in zicht. Het is ook weer goed om thuis te zijn. Je neemt afscheid van je reisgenoten en je bent weer thuis. Je gaat dezelfde avond al de foto`s eens bekijken die je genomen hebt. Een glimlach verschijnt op je mond, je zucht en denkt `wat een fijne onbezorgde vakantie heb ik gehad`. Dat is goed. En dat is mede te danken aan je busreis want je hebt ook onderweg genoten van al het moois. Dat had je nooit kunnen doen als je zelf auto had gereden. Je doet je ogen even dicht en je waant je weer in Milaan. Ja, volgend jaar ga je weer een busreis maken. Misschien wel weer naar Milaan of naar een andere mooie stad. Er zijn er genoeg in Europa.

Top reisorganisaties